Behandelingsvoorwaarden

Behandelingsvoorwaarden

De behandeling
Onze behandelingen duren 50, 80 of 110 minuten en zijn inclusief gebruik van producten. De tijd voor omkleden en een korte intake zit in de duur van de behandeling.

Annuleren
Ben je onverwacht verhinderd? Je kan tot 24 uur voor de behandeling kosteloos annuleren. Als je binnen 24 uur voor je behandeling je afspraak annuleert, brengen wij het bedrag voor de behandeling volledig in rekening.

Bovengenoemde geldt ook indien je annuleert i.v.m. ziekte. We adviseren je om in geval van verkoudheidsklachten minimaal 24 uur voor je behandeling een Corona-zelftest te doen, zodat je tijdig kunt annuleren.

Verplaatsen
Je kunt je behandeling tot 24 uur van tevoren kosteloos (via de onlinelink in je afspraakbevestiging of afspraakherinnering) verplaatsen. Binnen 24 uur kan dat uitsluitend telefonisch en mag de Weleda City Spa de behandeling volledig in rekening brengen.

Te laat
Kom je later dan de afgesproken behandeltijd in de Weleda City Spa aan, dan mag Weleda City Spa de behandeling inkorten en wijzigt het tarief niet.

Contra-indicaties behandelingen

Bepaalde fysieke en psychische klachten kunnen (partiële) contra-indicaties zijn voor een behandeling. Het is daarom belangrijk dat je ons correct en volledig informeert. Twijfel je of je behandeld kunt worden? Neem dan van tevoren contact op met de Weleda City Spa. Een intake via een anamnese formulier vormt bij elke eerste afspraak een vast onderdeel van de behandeling.

Locatie en contact

Weleda City Spa Gent

  • Van der Valk hotel Gent, 9e etage
  • Akkerhage 10, 9000 Gent
  • +32 (0)9 396 55 59
  • Di-wo: 14.00 - 21.00 uur
  • Do-za: 10.00 - 21.00 uur
  • Zo: 10.00 uur - 17.00 uur
  • spa-gent@weleda.be
Drone foto Van der Valk Hotel Gent