Home

Massage cadeaubon

Geef eens ontspanning cadeau. Mooier kan toch niet? Een cadeaubon is het ideale cadeau voor de feestdagen, een verjaardag, of gewoon zomaar. Omdat iemand het verdient.

Voor massage én gezichtsbehandeling

Met een Weleda City Spa cadeaubon geef je ontspanning cadeau. De ontvanger kan de bon gebruiken voor een massage of een gezichtsbehandeling.

Nóg leuker dan ontspanning cadeau geven: 2 mensen ontspanning cadeau geven! Of natuurlijk als cadeau aan jezelf en je partner. We hebben ook cadeaubonnen voor een duobehandeling.

Wat kost een massage cadeaubon?

Een cadeaubon is er voor ieder budget. Er is al een cadeaubon voor €20,-. Of geef een behandeling cadeau. Er zijn bonnen voor verschillende behandelingen.

Betalen gaat eenvoudig via Bancontact.

Bestellen en leveren

Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur, dan heb je de bon binnen 5 werkdagen per post in huis. Als je dat wilt, sturen we de bon direct naar de ontvanger toe. Dan schrijven we er ook meteen de persoonlijke boodschap van jouw keuze op.

Inwisselen

De ontvanger mag zelf beslissen bij welke vestiging de bon ingewisseld wordt. Dat kan bij Weleda City Spa in Gent en alle Weleda City Spa vestigingen in Nederland. De bon is tot 2 jaar na uitgifte geldig.

Ontspanningsmassage rug tweehanden
Cadeaubon Weleda City Spa Voorbeeld
Gezichtsbehandeling leemmasker maken

In verband met de coronasluitingen van de Weleda City Spa de afgelopen tijd gaan we flexibel om met de geldigheidsduur van de cadeaubonnen.

Koop je cadeaubon

Jouw bon

Jouw gegevens

Adresgegevens

Naar wie mogen we de cadeaubon opsturen?

Betalen