Over Weleda City Spa

Kom genieten in de Weleda City Spa. In onze salon in Gent zorgen onze masseurs en schoonheidsspecialisten ervoor dat je heerlijk in de watten wordt gelegd. En dat op een 100% natuurlijke manier! Je vindt ons in Hotel Van der Valk in Gent.

100% natuurlijk, 100% Fair Trade

Bij Weleda is duurzaamheid geen trend. Dat doen we al 100 jaar. Al onze producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Omdat wij geloven dat natuurlijke producten de beste zorg voor jou en jouw huid bieden. Ook onze salons zijn gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Zo gebruiken we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei bij de inrichting van onze City Spa.

Respect voor privacy en comfort

Een behandeling in een Weleda City Spa is een behandeling met alle aandacht voor jou. Met de grootste zorg voor privacy en comfort. De behandelingen worden gegeven in afgesloten ruimtes, waar je ongestoord kan genieten van de behandeling van jouw persoonlijke masseur of schoonheidsspecialiste. De kleedruimte bevindt zich in de ontvangsthal van de spa. Hier vind je Weleda City Spa-kluisjes.

Gezichtsbehandelingen en massages zijn hele persoonlijke behandelingen. Daarom zorgen we er altijd voor dat je je voor, tijdens en na de behandeling op je gemak voelt. Tijdens de behandeling hebben we respect voor jou en je lichaam. We zorgen altijd dat je je volledig comfortabel voelt.

Respect voor de natuur

Ons merk is ons product, ons product is de natuur. En daar zijn we zuinig op. Daarom zijn duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid vanzelfsprekende waarden binnen ons bedrijf. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan we voor de natuur. Omdat zij weet wat het beste is voor ons.

Al sinds 1921 doen we alles om de natuur beter te begrijpen en te benutten. Om producten en behandelingen te ontwikkelen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Met zorg voor zowel de buitenkant als de binnenkant.

Alle behandelingen zijn ontwikkeld vanuit de verbondenheid tussen mens en natuur. Dit zie je terug in de massageritmes, die enerzijds door het wezen van bepaalde planten geïnspireerd zijn, en anderzijds de ritmes in het menselijk lichaam weerspiegelen. Daarom werken onze behandelingen zo rustgevend en voelt het zo vertrouwd, welke behandeling je ook kiest.

Holistische visie

Al onze producten en behandelingen komen voort uit een holistische visie. Dat houdt in dat we kijken naar de mens in zijn geheel, en niet alleen maar kijken naar het wegnemen van pijn of spanning. Lichamelijke klachten kunnen bijvoorbeeld voortkomen uit een gestresst gevoel. Doordat je je spieren ontspant, zal je lichaam ontspannen, waardoor jij helemaal zal ontspannen.

Gemak voorop

We willen je verblijf bij de City Spa zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk maken. We hebben bijvoorbeeld kleine kluisjes om je telefoon en andere waardevolle spullen in op te bergen. Omkleden kan in een eigen afgeschermde ruimte en na je behandeling hebben we een fijne ruimte om je even op te frissen. Na afloop reken je eenvoudig af met je betaalkaart.

Meer over Weleda

Lees meer over ons merk op weleda.be (opent in nieuw venster)

Waar vind je ons?

Weleda City Spa Gent

  • Van der Valk hotel Gent, 9e etage
  • Akkerhage 10, 9000 Gent
  • +32 (0)9 396 55 59
  • Di-wo: 14.00 - 21.00 uur
  • Do-za: 10.00 - 21.00 uur
  • Zo: 10.00 uur - 17.00 uur
  • spa-gent@weleda.be
Drone foto Van der Valk Hotel Gent