Alle gezichtsbehandelingen

Mama (to be)

behandeling

Als je een kindje krijgt, dan wil je natuurlijk de beste zorg voor je kleine held of heldin. Dat begint met de beste zorg voor jezelf, want ook voor jou verandert er veel. Een mamabehandeling geeft je de tijd, zorg en aandacht die je verdient. Tijdens je zwangerschap én als je kindje er is.

mama (to be) behandeling

 • Gezichtsbehandeling en massage
 • Als ontspanning
 • Bij klachten
 • 110 minuten€ 140,00

Met alles wat er gebeurt rondom je zwangerschap heb je wel eens behoefte aan een echt moment voor jezelf. Een mamabehandeling is een heerlijke manier om lichaam en geest weer in balans te krijgen. We behandelen de klachten die gepaard gaan met je zwangerschap en we laten je genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling met massages.

Een heerlijke behandeling met de beste zorg voor jou en je kindje

Tijdens en na je zwangerschap verandert je lichaam: fysiek, hormonaal en mentaal. Daarom hebben we -samen met vroedvrouwen en gynaecologen- speciale mamabehandelingen ontwikkeld. Rust en ontspanning komen jou en je kindje ten goede, dus we beginnen met een uitgebreide gezichtsbehandeling. Om de kenmerkende zwangerschapsklachten te behandelen, masseren we de delen waar je op dat moment klachten ondervindt.

Onze behandelingen zijn puur natuur. We gebruiken uitsluitend 100% natuurlijke producten. Want jullie verdienen het beste van wat de natuur te bieden heeft.

Verschillende behandelingen per trimester

Onze mamabehandeling is niet alleen voor tijdens je zwangerschap. Want ook als je kindje geboren is, hebben we een behandeling die speciaal ontwikkeld is voor kersverse moeders. Je zwangerschap is op te delen in 3 trimesters van 3 maanden. Daarin heeft je lijf iedere keer andere behoeften. Voor die specifieke behoeften hebben we speciale behandelingen.

Eerste trimester

In de eerste 3 maanden van je zwangerschap ben je vaak wat onrustig, kan je misschien een beetje piekeren, en kan je last hebben van onrustige benen, voeten, armen en benen.

De behandeling begint altijd met een lekker voetenbad, met aansluitend een ontspannende gezichtsbehandeling. Daarna doen we een massage die voor jou het fijnste is:

 • Hoofdhuidmassage: een heerlijk ontspannende massage van de hoofdhuid. Om de rust terug in je hoofd te krijgen en het piekeren. En om je zorgen even lekker te laten varen.
 • Arm- en handmassage: massage van armen en handen geven je een heerlijke ontspanning. De speciale gel die we gebruiken bevordert de bloeddoorstroming.
 • Been- en voetmassage: een verlichtende massage bij onrustige benen, of wanneer je vocht vasthoudt. We gebruiken een speciale gel die de bloeddoorstroming bevordert.

De mamabehandeling geeft jou de verdiende rust en zorg

Tweede trimester

In de tweede 3 maanden van je zwangerschap heb je waarschijnlijk vooral last hebben van je voeten, armen en benen.

De behandeling begint altijd met een lekker voetenbad, met aansluitend een ontspannende gezichtsbehandeling. Daarna doen we een massage die voor jou het fijnste is:

 • Arm- en handmassage: massage van armen en handen geven je een heerlijke ontspanning. De speciale gel die we gebruiken bevordert de bloeddoorstroming.
 • Been- en voetmassage: een verlichtende massage bij onrustige benen, of wanneer je vocht vasthoudt. We gebruiken een speciale gel die de bloeddoorstroming bevordert.

Derde trimester

De laatste 3 maanden van je zwangerschap zijn fysiek het zwaarste. Je zult meer klachten aan je bekken, buik en rug hebben.

De behandeling begint altijd met een aangenaam voetenbad, met aansluitend een ontspannende gezichtsbehandeling. Daarna doen we een massage die voor jou het fijnste is:

 • Buikmassage: je buik wordt zwaarder, omdat je kindje al flink gegroeid is. Dat kan klachten aan buik en bekken geven. De buikmassage voeren we uit met speciale zwangerschapsolie. Het beste voor jou en je kindje.
 • Rug-, schouder- en nekmassage: doordat je buik zwaarder is geworden, komt er ook meer druk op je rug, schouders en nek. Met een massage in zijligging verlichten we de klachten en zorgen we voor ontspanning.
 • Borstcontourmassage: aan het einde van je zwangerschap kunnen je borsten gevoeliger worden. Met deze massage verlichten we de klachten die je kan hebben. Uiteraard doen we alles in nauw overleg met jou.

Als je kindje geboren is

Als je kindje er eenmaal is, nemen spanning en vermoeidheid toe. Je hebt de zorg voor je baby, weinig slaap door gebroken nachten, en ook hormonaal verandert er veel. Het is belangrijk om nu weer lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Tijd voor een ontspannende massage.

Als je kindje 6 tot 8 weken oud is, verwelkomen we jou als kersverse moeder graag in onze salon. Alles bij deze behandeling staat in het teken van ontspanning. Je hebt tenslotte nogal wat achter de rug. Laat je heerlijk verwennen met een voetenbad, een fijne gezichtsbehandeling en daarna een ontspannende deelmassage.

1 uur gratis wellness

Nog meer genieten? Maak voor of na je behandeling 1 uur gebruik van de wellnessfaciliteiten van het hotel. Stoombad, sauna, belevingsdouches, voetenbad, infraroodstralers en relaxruimte. Gratis en exclusief voor Weleda City Spa Gent. Dus neem je zwemkleding, badslippers en badjas mee, als je gebruik wil maken van de wellnessfaciliteiten.

Mamabehandeling boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je mamabehandeling beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je betaalkaart, in de salon.

Weleda City Spa Gent

 • Van der Valk hotel Gent, 9e etage
 • Akkerhage 10, 9000 Gent
 • +32 (0)9 396 55 59
 • Di-wo: 14.00 - 21.00 uur
 • Do-za: 10.00 - 21.00 uur
 • Zo: 10.00 uur - 17.00 uur
 • spa-gent@weleda.be
Drone foto Van der Valk Hotel Gent