Alle gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling

Laat je huid weer stralen en geniet van een echt verwenmoment. Bij een gezichtsbehandeling van de schoonheidsspecialist gaan schoonheid, gezondheid en verzorging hand in hand. Met alle aandacht voor jou en je huid.

gezichtsbehandeling vrouw

 • Holistische schoonheidsbehandeling
 • Gezicht, schouders & decolleté
 • Verzorgend en ontspannend
 • 50 minuten€ 69,50
 • 80 minuten€ 92,50

Voor een stralende en gezonde huid is een gezichtsbehandeling van een schoonheidsspecialist een echte must. De behandeling wordt helemaal afgestemd op jouw huidtype en -conditie. We kijken ook verder dan alleen je gezicht; we hebben aandacht voor het hele lichaam.

Een gezichtsbehandeling laat je huid weer stralen

In een korte intake bespreken jij en de schoonheidsspecialist wat je wensen en behoeften zijn. Je behandeling wordt hier helemaal op afgestemd. Van de techniek tot de producten die we gebruiken. Vanzelfsprekend gebruiken we altijd 100% natuurlijke producten tijdens je schoonheidsbehandeling.

Ruimte schoonheidspecialiste Oegstgeest, Weleda City Spa
Weleda Spa Center 047
Weleda Spa Center 052

Hoe ziet de gezichtsbehandeling eruit

Als eerste stap naar een gezonde en stralende huid, krijg je een fijne reiniging van de huid. Eventueel kan de schoonheidsspecialist ook nog ongewenste haartjes verwijderen. Bij een korte schoonheidsbehandeling heb je de keuze of je aan het begin een reinigend masker wilt, of aan het einde juist een voedend masker wilt hebben. Bij de uitgebreide behandeling krijg je beide maskers. Tijdens het inwerken van het masker masseren we je voeten, voor een heerlijk ontspannen gevoel.

Na het reinigend masker verwijdert de schoonheidsspecialist eventuele onzuiverheden van de huid. Je huid is nu helemaal klaar voor een heerlijke massage van gezicht, hals, schouders en decolleté. Dat doen we met 100% natuurlijke olie om je huid op een natuurzuivere manier te voeden.

De gezichtsmassage sluiten we af met een voedend masker. Na een paar minuten rust krijg je een koel kompres om weer even te aarden en je huid wakker te laten worden. Als je wilt, brengen we tot slot nog een aangename dag- of nachtverzorging aan. Zodat je er weer helemaal stralend en verzorgd uitziet. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte.

Behandelingsduur

Iedere huid heeft andere behoeften. Daarom hebben we verschillende gezichtsbehandelingen.

 • 50 minuten: keuze uit een reinigend of een voedend masker, korte gezichtsmassage
 • 80 minuten: beide maskers, gezichtsmassage en verven of ontharen
 • 80 minuten: reinigend én voedend masker, uitgebreide gezichtsmassage (Relax)

1 uur gratis wellness

Nog meer genieten? Maak voor of na je behandeling 1 uur gebruik van de wellnessfaciliteiten van het hotel. Stoombad, sauna, belevingsdouches, voetenbad, infraroodstralers en relaxruimte. Gratis en exclusief voor Weleda City Spa Gent.

Onze salon in Gent

Onze salon in Gent bevindt zich in het nieuwe en luxe Van der Valk hotel Gent. Je vindt ons daar op de 9e etage, samen met een wellness center. De salon is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Het is ingericht met duurzame en natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, papier en klei. De behandelingen worden gegeven in afgesloten ruimtes. Geniet ongestoord van de behandeling van jouw persoonlijke masseur of schoonheidsspecialist.

Weleda City Spa Gent heeft 3 behandelkamers: 2 massagekamers en 1 kamer waar schoonheidsbehandelingen worden gegeven.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt de salon aan Akkerhage 10 in Gent, in Van der Valk hotel Gent. De salon is bereikbaar via de ingang van het hotel en bevindt zich op de 9e etage.

Er is volop parkeergelegenheid bij het hotel. Parkeren is gratis. De salon is uitstekend bereikbaar en ligt op korte afstand van de E17, met een aansluiting op de R4. Kom je met de bus, neem dan bus 19 en stap uit bij Gent Proeftuinstraat. Vanaf daar is het 4 minuten lopen. Het hotel bevindt zich naast stadion Ghelamco Arena.

DSC5120 2
2021 05 21 VDV Gent0015

In de buurt

Maak een dagje uit van je bezoek aan de City Spa. Of beter nog, een mini-break! De salon bevindt zich in Van der Valk hotel Gent. Het hotel heeft tal van faciliteiten, zoals een gym en een skybar. Kom eten bij restaurant Cocotte, of boek een van de overnachtingsarrangementen.

Breng een bezoek aan het prachtige Gent, met de historische binnenstad. Tijdens een weekendje Gent kom je ogen en oren te kort.

Gezichtsbehandeling boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je gezichtsbehandeling beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen voor je schoonheidsspecialist? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je betaalkaart, in de salon.

Weleda City Spa Gent

 • Van der Valk hotel Gent, 9e etage
 • Akkerhage 10
 • 9000 Gent
 • +32 (0)9 396 55 59
 • ma-za: 10.00 - 22.00 uur
 • zo: 10.00 - 17.00 uur
 • spa-gent@weleda.be
DSC5120 2

Behandelingen en het coronavirus

In verband met het coronavirus nemen we vanzelfsprekend de nodige maatregelen. Voor jouw én onze gezondheid. In de salon werken we tenslotte met onze handen, en is er lichamelijk contact tussen de behandelaar en jou. Onze richtlijnen gingen, gaan en zullen altijd uit blijven gaan van goede hygiënische omstandigheden. In verband met het coronavirus hanteren we de volgende regels en maatregelen:

Wat kan je van ons verwachten?

 • Na iedere behandeling nemen we ruim de tijd om schoon te maken, materiaal te vervangen en/of te desinfecteren.
 • De behandelaar draagt tijdens de behandeling een mondmasker.
 • We geven je geen hand bij begroeting of afscheid. We hangen ook je jas niet op.
 • De behandelaar beslist of een behandeling gegeven wordt. Vermoedt hij of zij klachten, dan kan de behandeling geweigerd worden.

Wat verwachten we van jou?

 • Je volgt de instructies op van jouw behandelaar
 • Je zegt je behandeling af als je klachten hebt die op COVID-19 besmetting kunnen duiden of wanneer je de afgelopen 5 dagen in nauw contact (langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter) geweest bent met iemand met een COVID-19 besmetting.

Op deze manier creëren we voor jou én voor onze medewerkers een zo veilig mogelijke omgeving. We kijken er naar uit om je te ontvangen in een van onze salons. Geniet van je behandeling!