Alle massages

Wintermassage

Als het buiten kouder wordt, blijven we automatisch wat vaker binnen. De verwarming gaat aan en we krijgen minder zonlicht op onze huid. Tijd om
de donkere dagen letterlijk en figuurlijk te lijf te gaan met een exclusieve wintermassage. Boek daarom je wintermassage bij Weleda City Spa Gent.

seizoensspecial wintermassage

 • Verwarmende massage
 • Beschermt de huid
 • Gratis Granaatappel Handcrème
 • 50 minuten€ 77,50

Een wintermassage werkt ontspannend, verwarmend en beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf. Met onder andere verwarmde Granaatappel
Regenererende Body Olie voor een warme weldaad voor je huid.

In de winter hebben we behoefte aan warmte

De massage

De winterbehandeling is een ware onderdompeling in zorg en warmte. Voor de behandeling warmen we de huidolie alvast een beetje op. De warmte van de olie, de werking van de granaatappel en de ontspannende behandeling geven je een heerlijk behaaglijke warmte.

De massage verloopt in een rustig tempo om je helemaal te laten ontspannen. Tijdens de uitgebreide behandeling masseren we je rug, nek, schouders, de achterkant van je benen en je voeten. Natuurlijk mag je ook zelf kiezen welke delen van het lichaam gemasseerd worden. Je masseur geeft je graag advies en past de behandeling aan op maat van jouw behoeften.

Aan het einde van je behandeling laten we je weer even aarden en terugkomen in het hier en nu. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte.

100% natuurlijke massage en schoonheidsbehandeling bij Weleda City Spa. Den Haag, Rotterdam, Oegstgeest.
Ontspanningsmassage bij Weleda City Spa in Den Haag, Rotterdam en Oegstgeest
100% natuurlijke massage en schoonheidsbehandeling bij Weleda City Spa. Den Haag, Rotterdam, Oegstgeest.

De massageolie

De winterbehandeling wordt gegeven met de producten uit onze granaatappellijn. Granaatappel heeft van nature een intens voedende
werking en zit boordevol antioxidanten. Deze beschermen de huid en stimuleren de celvernieuwing. Ideaal dus voor de droge winterhuid.

Handcrème voor thuis

Om het ontspannen gevoel vast te houden, krijg je onze Granaatappel Regeneratie Handcrème mee naar huis. De crème trekt snel in en heeft een warme geur van sinaasappel en davana.

Winter massage in Den Haag, Rotterdam en Oegstgeest, bij Weleda City Spa

Wintermassage boeken

De wintermassage is alleen in de winter te boeken. Wees er dus snel bij. Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je wintermassage in Gent beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je betaalkaart, in de salon.

Boek je wintermassage in Gent

Weleda City Spa Gent

 • Van der Valk hotel Gent, 9e etage
 • Akkerhage 10, 9000 Gent
 • +32 (0)9 396 55 59
 • Di-wo: 14.00 - 21.00 uur
 • Do-za: 10.00 - 21.00 uur
 • Zo: 10.00 uur - 17.00 uur
 • spa-gent@weleda.be
DSC5120 2