Alle massages in Gent

Voetmassage

Gent

Besteed aandacht aan je voeten en geniet van een ontspannende voetmassage. Kom naar Weleda City Spa Gent, in Hotel Van der Valk Gent.

voetmassage Gent

 • Ontspannend
 • Voeten en onderbenen
 • Verbetert de doorbloeding
 • 50 min.€ 76,00

Je voeten dragen je de dag door. Tijd om je voeten de aandacht te geven die ze verdienen. Een voetmassage zorgt er ook voor dat je hele lichaam ontspant.

De voetmassage

Neem plaats op een verwarmde massagetafel- of stoel en laat het genieten beginnen. We starten de behandeling met een voetbad met Arnica Sport Badmelk. De badmelk heeft een fijne aromatische geur van rozemarijn en lavendel. Daarna masseren we je voeten én onderbenen. Daarvoor gebruiken de de massageolie van onze Arnica-lijn. Het verwarmende effect van de olie zorgt ervoor dat de spieren goed ontspannen.

Tot slot behandelen we je voeten met Voetbalsem. De extracten van mirre en calendula in een basis van wolwas en olijfolie maken je huid merkbaar zachter.

Voorbereiding en goed om te weten

Je kleding kan gewoon aanblijven bij een voetmassage. Zorg er wel voor dat je geen strakke broek aan hebt.

Onze voetmassage is een ontspannende massage, waarbij alles er op ingericht is dat je fijn tot rust komt. Voor een voetreflexmassage verwijzen we je naar een specialist.

Onze salon in Gent

Onze salon in Gent bevindt zich in het nieuwe en luxe Van der Valk hotel Gent. Je vindt ons daar op de 9e etage, samen met een wellness center. De salon is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Het is ingericht met duurzame en natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, papier en klei. De behandelingen worden gegeven in afgesloten ruimtes. Geniet ongestoord van de behandeling van jouw persoonlijke masseur of schoonheidsspecialist.

Weleda City Spa Gent heeft 3 behandelkamers: 2 massagekamers en 1 kamer waar schoonheidsbehandelingen worden gegeven.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt de salon aan Akkerhage 10 in Gent, in Van der Valk hotel Gent. Parkeergelegenheid is gratis in de ondergrondse garage, op -1. Van daaruit neem je lift B naar verdieping 9. Aan de balie wordt je verwelkomd in onze rustgevende spa. Kom je binnen via de hoofdingang van het hotel? Neem vanuit het restaurant lift B naar de 9e verdieping of neem lift A naar de 2de verdieping om daar vervolgens lift B naar de 9e verdieping verder te nemen.

De salon is uitstekend bereikbaar en ligt op korte afstand van de E17, met een aansluiting op de R4. Kom je met de bus, neem dan bus 19, 41 of 43 en stap uit bij Gent Proeftuinstraat. Vanaf daar is het 4 minuten lopen. Het hotel bevindt zich naast stadion Ghelamco Arena.

DSC5120 2
2021 05 21 VDV Gent0015

In de buurt

Maak een dagje uit van je bezoek aan de City Spa. Of beter nog, een mini-break! De salon bevindt zich in Van der Valk hotel Gent. Het hotel heeft tal van faciliteiten, zoals een gym en een skybar. Kom eten bij restaurant Cocotte, of boek een van de overnachtingsarrangementen.

Breng een bezoek aan het prachtige Gent, met de historische binnenstad. Tijdens een weekendje Gent kom je ogen en oren te kort.

Voetmassage boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je voetmassage beschikbaar zijn. Hebben je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je betaalkaart, in de salon.

Boek je voetmassage in Gent

Weleda City Spa Gent

 • Van der Valk hotel Gent, 9e etage
 • Akkerhage 10, 9000 Gent
 • +32 (0)9 396 55 59
 • Di-wo: 14.00 - 21.00 uur
 • Do-za: 10.00 - 21.00 uur
 • Zo: 10.00 uur - 17.00 uur
 • spa-gent@weleda.be
Drone foto Van der Valk Hotel Gent