Alle massages

Duomassage

Samen even ontsnappen uit de drukte. Een unieke ontspanningsmassage voor 2 personen. Jullie komen weer helemaal tot jezelf met een heerlijke massage. Na de massage voel je je fysiek, mentaal en emotioneel beter.

Wist je dat een duo ontspanningsmassage vaak wordt geboekt als onderdeel van een (vriendinnen)dagje uit?

Gezamenlijk en toch op en top persoonlijk. Jullie krijgen tegelijkertijd een heerlijke ontspanningsmassage. De masseurs stemmen de massage af op jullie persoonlijke wensen. En je kiest zelf met welke olie je gemasseerd wilt worden.

De duo ontspanningsmassage brengt jullie terug in balans

De duomassage voeren we uit met de olie die jullie het prettigste vinden. Uiteraard kunnen jullie allebei een andere olie kiezen. Al onze oliën zijn 100% natuurlijk met een unieke en natuurlijke geur. De masseur laat je de oliën ruiken, zodat je goed kan kiezen met welke je gemasseerd wil worden.

Weleda Spa Center 053
Istock 475424697
Weleda Spa Center 008

De olie is al een beetje verwarmd. Dat voelt aangenaam als het wordt aangebracht. Dat is meteen het begin van jullie gezamenlijke ontspanning. Voordat de massage begint beleef je de natuurlijke geuren nog eens extra met een diepe ademhaling.

De massage

Jullie geven allebei jullie eigen wensen aan bij de masseur. Je kan dus ook zelf kiezen welke delen van het lichaam gemasseerd worden. Je masseur geeft je graag advies en past de behandeling aan op maat van jouw behoeften. Dus samen een massage, maar toch uniek en persoonlijk.

De ontspanningsmassage is bij uitstek een holistische massage. Dat houdt in dat we kijken naar de mens in zijn geheel, en niet alleen naar het wegnemen van pijn of spanning. Lichamelijke klachten kunnen bijvoorbeeld voortkomen uit een gestresst gevoel. Door je spieren te laten ontspannen, zal je lichaam ontspannen, waardoor jij ook zal ontspannen. Het zorgt ervoor dat jullie je hoofd even lekker leeg kunnen maken.

Aan het einde van de massage laten we jullie weer aarden en terugkomen in het hier en nu. We sluiten daarom af met de verkwikkende geur van rozemarijn en krijg je een lekker warm voetkompres. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte en staat er een verfrissend glas water voor je klaar.

1 uur gratis wellness

Nog meer genieten? Maak voor of na je behandeling 1 uur gebruik van de wellnessfaciliteiten van het hotel. Stoombad, sauna, belevingsdouches, voetenbad, infraroodstralers en relaxruimte. Gratis en exclusief voor Weleda City Spa Gent. Dus neem je zwemkleding, badslippers en badjas mee, als je gebruik wil maken van de wellnessfaciliteiten.

Duomassage boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor jullie duomassage beschikbaar zijn. Hebben jullie speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je betaalkaart, in de salon.

Weleda City Spa Gent

  • Van der Valk hotel Gent, 9e etage
  • Akkerhage 10, 9000 Gent
  • +32 (0)9 396 55 59
  • Di-wo: 14.00 - 21.00 uur
  • Do-za: 10.00 - 21.00 uur
  • Zo: 10.00 uur - 17.00 uur
  • spa-gent@weleda.be
Drone foto Van der Valk Hotel Gent