Home

Combibehandeling

Massage en gezichtsbehandeling

Een massage of een schoonheidsbehandeling? Waarom kiezen? Boek een combibehandeling en geniet van dubbele ontspanning. Je huid straalt en je bent weer helemaal in balans. Ook mogelijk als duo, zodat je lekker lang samen kunt genieten.

combi behandeling

 • Massage en gezichtsbehandeling
 • Bijna 2 uur ontspanning
 • Kies zelf de volgorde
 • 110 minuten€ 140,00
 • 110 minuten, duo€ 280,00

Kies zelf de volgorde

Bij een combibehandeling krijg je aansluitend een massage en een schoonheidsbehandeling. De volgorde van de behandelingen bepaal je zelf. De behandeling wordt gegeven door 1 specialist en duurt 110 minuten. Dat is bijna 2 uur een heerlijk moment voor jezelf!

De massage

Een massage is heerlijk als je stress ervaart, of gewoon wanneer je lekker wil genieten. Het brengt én houdt je in balans. Onze massages staan in het teken van zorg en rust. We nemen de tijd en masseren in een rustig tempo.

Kies je eigen massageolie

De massage voeren we uit met de olie die jij het prettigste vindt. Al onze oliën zijn 100% natuurlijk. Met ieder een unieke en natuurlijke geur. We verwarmen de olie alvast een beetje, zodat het lekkerder voelt wanneer het wordt aangebracht.

De gezichtsbehandeling

Laat je huid stralen en geniet van een echt verwenmoment. Bij een gezichtsbehandeling gaan schoonheid, gezondheid en verzorging hand in hand. Met alle aandacht voor jou en je huid. Tijdens de behandeling reinigen we je huid, waarbij we onzuiverheden verwijderen. Eventueel verwijdert de schoonheidsspecialist ook ongewenste haartjes. Je krijgt ook een reinigend of voedend masker.

Na de reiniging is je huid klaar voor een heerlijke massage van gezicht, hals, schouders en decolleté. Dat doen we met 100% natuurlijke olie om je huid op een natuurzuivere manier te voeden.

Op maat voor jouw huid

Geen huid is hetzelfde. Dus is ook geen enkele gezichtsbehandeling hetzelfde. Ook niet als je meerdere keren komt. De behandeling wordt namelijk helemaal afgestemd op jouw huidtype en -conditie van dat moment. En we bespreken altijd wat je wensen en behoeften zijn.

De schoonheidsspecialist maakt het masker op basis van witte leem ook altijd ter plaatse. Vers en op maat voor jou persoonlijk.

Onze salon in Gent

Onze salon in Gent bevindt zich in het nieuwe en luxe Van der Valk hotel Gent. Je vindt ons daar op de 9e etage, samen met een wellness center. De salon is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Het is ingericht met duurzame en natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, papier en klei. De behandelingen worden gegeven in afgesloten ruimtes. Geniet ongestoord van de behandeling van jouw persoonlijke masseur of schoonheidsspecialist.

Weleda City Spa Gent heeft 3 behandelkamers: 2 massagekamers en 1 kamer waar schoonheidsbehandelingen worden gegeven.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt de salon aan Akkerhage 10 in Gent, in Van der Valk hotel Gent. Parkeergelegenheid is gratis in de ondergrondse garage, op -1. Van daaruit neem je lift B naar verdieping 9. Aan de balie wordt je verwelkomd in onze rustgevende spa. Kom je binnen via de hoofdingang van het hotel? Neem vanuit het restaurant lift B naar de 9e verdieping of neem lift A naar de 2de verdieping om daar vervolgens lift B naar de 9e verdieping verder te nemen.

De salon is uitstekend bereikbaar en ligt op korte afstand van de E17, met een aansluiting op de R4. Kom je met de bus, neem dan bus 19, 41 of 43 en stap uit bij Gent Proeftuinstraat. Vanaf daar is het 4 minuten lopen. Het hotel bevindt zich naast stadion Ghelamco Arena.

DSC5120 2
2021 05 21 VDV Gent0015

In de buurt

Maak een dagje uit van je bezoek aan de City Spa. Of beter nog, een mini-break! De salon bevindt zich in Van der Valk hotel Gent. Het hotel heeft tal van faciliteiten, zoals een gym en een skybar. Kom eten bij restaurant Cocotte, of boek een van de overnachtingsarrangementen.

Breng een bezoek aan het prachtige Gent, met de historische binnenstad. Tijdens een weekendje Gent kom je ogen en oren te kort.

Combibehandeling boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je combibehandeling beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je betaalkaart, in de salon.

Boek je combibehandeling in Gent

Weleda City Spa Gent

 • Van der Valk hotel Gent, 9e etage
 • Akkerhage 10, 9000 Gent
 • +32 (0)9 396 55 59
 • Di-wo: 14.00 - 21.00 uur
 • Do-za: 10.00 - 21.00 uur
 • Zo: 10.00 uur - 17.00 uur
 • spa-gent@weleda.be
Drone foto Van der Valk Hotel Gent