Alle massages

Lente-zomer Detox Massage

Exclusief voor de lente en de zomer! De dagen worden langer en de temperatuur loopt gelukkig weer wat op. Binnenkort kunnen korte broek en bikini uit de kast. Een Lente-zomer Detox Massage is helemaal afgestemd op het lenteseizoen en een heerlijke voorbereiding op de zomer.

Ben jij al klaar voor de lente? De meeste relaxte manier om jezelf op de aankomende zomer voor te bereiden is een verfrissende Lente-zomer Detox Massage! Met plantaardige Berken Anti Cellulite Olie, voor een stevig bindweefsel en een gladde huid.

De Lente-zomer Detox Massage bereidt je voor op de aankomende zomer

De Lente-zomer Detox Massage is een ontspanningsmassage, met nadruk op je benen. Berken Anti Cellulite Olie verzorgt de dieper gelegen huidlagen intensief, bevordert de doorbloeding en de huidstofwisseling. Met een stevigere huid als resultaat, bij regelmatig gebruik. De olie heeft een heerlijke frisse geur van grapefruit, citroen en cipres die vitaliserend werkt. Je ruikt het voorjaar!

Rgb Birch Vosges France Scr
00 Rgb Birch Packshot Composing Body Scrub   Cellulite Oil Scr 1
Rgb Birch Vosges France Scr 2

Liefde en zorg voor jouw lichaam

Bij de massage hebben we alle aandacht voor jou. We nemen de tijd en laten je heerlijk ontspannen. Een deel van de massage voeren we uit met een massageborstel met houten noppen. Deze ondersteunt de werking van de Berken Anti Cellulite Olie nog eens extra. Liever een massage zonder de massageborstel? Geen probleem!

Lente-zomer Detox Massage boeken

De Lente-zomer Detox Massage is van 21 maart tot 21 september te boeken. Wees er dus snel bij. Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je behandeling in Gent beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je betaalkaart, in de salon.

Te boeken op deze locaties

Weleda City Spa Gent

  • Van der Valk hotel Gent, 9e etage
  • Akkerhage 10, 9000 Gent
  • +32 (0)9 396 55 59
  • Di-wo: 14.00 - 21.00 uur
  • Do-za: 10.00 - 21.00 uur
  • Zo: 10.00 uur - 17.00 uur
  • spa-gent@weleda.be
Drone foto Van der Valk Hotel Gent