Alle massages

Hot stone massage

Hot stone massage

Geniet van de warme weldaad van een hot stone massage. De verwarmde stenen op je lichaam hebben een ontspannende werking en zorgen voor een goede doorbloeding.

Een hot stone massage geeft je jouw welverdiende moment van ontspanning. Ideaal als je stress ervaart of wanneer je gewoon even lekker wil genieten. De warmte van de stenen zorgen voor snelle verlichting van spanningen. Daardoor beleef je de massage intenser en ben je sneller heerlijk ontspannen.

De hot stone massage

Een hot stone massage is een massage met verwarmde stenen. De stenen worden op je lichaam gelegd en daarna gebruikt om je mee te masseren. De warmte en de druk van de hot stones dringen diep in het lichaam door, waardoor je spieren sneller hun spanning loslaten. Je komt zo snel in een diepe staat van heerlijke ontspanning.

Alle Weleda-massages zijn 100% natuurlijk. Voor een hot stone massage worden gemalen basaltstenen gebruikt. Door het malen zijn ze glad en gelijkmatig van vorm. Dat zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig verdeeld wordt. De stenen worden speciaal voor jouw behandeling worden verwarmd tot een comfortabele temperatuur tussen de 45 en 55 graden. Ook de olie die we bij de hot stone massage gebruiken is 100% natuurlijk.

De olie die we gebruiken, wordt alvast een beetje opgewarmd, zodat dat lekkerder voelt wanneer het wordt aangebracht. Door je eerst met de handen te masseren maken we je lichaam gereed voor de verdere massage. De masseur legt stenen op een deel van je lichaam en laat ze daar rusten. Een ander deel van je lichaam wordt dan gemasseerd. Dat doen we vooral met de hot stones. De masseur strijkt, draait of duwt de stenen over de aandachtsgebieden.

Is het boven de 26 graden? Dan geven we geen hot stone massage. Neem dan in plaats daarvan een ontspanningsmassage.

Relaxende hotstone massage Gent
Hotstone massage Gent stenen op rug

Onze salon in Gent

Onze salon in Gent bevindt zich in het nieuwe en luxe Van der Valk hotel Gent. Je vindt ons daar op de 9e etage, samen met een wellness center. De salon is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Het is ingericht met duurzame en natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, papier en klei. De behandelingen worden gegeven in afgesloten ruimtes. Geniet ongestoord van de behandeling van jouw persoonlijke masseur of schoonheidsspecialist.

Weleda City Spa Gent heeft 3 behandelkamers: 2 massagekamers en 1 kamer waar schoonheidsbehandelingen worden gegeven.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt de salon aan Akkerhage 10 in Gent, in Van der Valk hotel Gent. Parkeergelegenheid is gratis in de ondergrondse garage, op -1. Van daaruit neem je lift B naar verdieping 9. Aan de balie wordt je verwelkomd in onze rustgevende spa. Kom je binnen via de hoofdingang van het hotel? Neem vanuit het restaurant lift B naar de 9e verdieping of neem lift A naar de 2de verdieping om daar vervolgens lift B naar de 9e verdieping verder te nemen.

De salon is uitstekend bereikbaar en ligt op korte afstand van de E17, met een aansluiting op de R4. Kom je met de bus, neem dan bus 19, 41 of 43 en stap uit bij Gent Proeftuinstraat. Vanaf daar is het 4 minuten lopen. Het hotel bevindt zich naast stadion Ghelamco Arena.

DSC5120 2
2021 05 21 VDV Gent0015

In de buurt

Maak een dagje uit van je bezoek aan de City Spa. Of beter nog, een mini-break! De salon bevindt zich in Van der Valk hotel Gent. Het hotel heeft tal van faciliteiten, zoals een gym en een skybar. Kom eten bij restaurant Cocotte, of boek een van de overnachtingsarrangementen.

Breng een bezoek aan het prachtige Gent, met de historische binnenstad. Tijdens een weekendje Gent kom je ogen en oren te kort.

Hot stone massage boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je hot stone massage beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je betaalkaart, in de salon.

Boek je hot stone behandeling in Gent

Weleda City Spa Gent

  • Van der Valk hotel Gent, 9e etage
  • Akkerhage 10, 9000 Gent
  • +32 (0)9 396 55 59
  • Di-wo: 14.00 - 21.00 uur
  • Do-za: 10.00 - 21.00 uur
  • Zo: 10.00 uur - 17.00 uur
  • spa-gent@weleda.be
Drone foto Van der Valk Hotel Gent